Obdarovanje - storite to drugače!

17.12.2019.

Darivanje

Prišel je čas obdarovanj - veliko je ljudi, katerim bi podarili  nekaj posebnega ali drugačnega. Ko pomislite na darilo, ki je osebno, dobro premišljeno in vas ne stane veliko, vas oblije hladen pot. Ne obupajte - obstaja veliko odličnih alternativ.
Večina nas bi rekla, da imamo vse, kar potrebujemo, vendar hkrati čutimo potrebo obdaritvi z nečim bolj osebnim. Ni večjega užitka, kot videti žarek v očeh osebe, ki ste jo presenetili s izvirnim darilom. Kdo se ne bi z veseljem odzval na povabilo na božično večerjo ali praznovanje novega leta?
 
Podarite čas - kaj bi lahko bilo lepše?
Ko nekomu namenimo čas, je to verjetno najbolj dragoceno, kar lahko podarimo. Vsi smo preobbremenjeni z vrtincem življenja in vemo, kako težko je osvoboditi čas za ustvarjanje spominov - zakaj torej ne bi vzeli časa kot darilo? Načrtujte skupne dejavnosti in jih predstavite z voščilnico ali sliko lastne izdelave. Ne pozabite vnesti datuma, da ne zamudite. Začnite načrtovati: klic na piknik ali izlet v park? Kaj pa nekaj ur nenavadnih dejavnosti, kot je poletne sankanje? Joga delavnica ali kul koncert v dnevni sobi? Izbira dejavnosti je odvisna od prejemnika in njegovih želja. Če niste prepričani, diskretno raziščite prejemnikove želje. To darilo je idealno, ker boste v njem uživali tudi vi!
 

Drevo kot darilo - simbol razcvetele ljubezni!
Zima pogosto prinaša vesele zvonove, božične melodije, čarobni čas leta - Božič. Kaj je boljše darilo kot živa rastlina v sivi zimi? Sponzorstvo za drevo, na primer v tropskem gozdu, je čudovit simbol trajnosti in rasti. Hkrati je vaše darilo ljubljeni osebi tudi darilo okolju, podnebju in pravičnosti: trajnostno sajenje ustvarja nove habitate za živali in druge rastline. Prejemnik prejme certifikat, ki ga spominja na to, kaj raste v njihovem imenu. Kako zanimivo darilo in tako romantično.
 
 

Donacije & Co.
Obstaja veliko načinov, kako podariti nekaj lepega in okusnega, hkrati pa narediti svet nekoliko boljši. Ena od možnosti je darovati tiste, ki so imeli manj sreče: podarite kozo, osla in celo čredo, ki jo ljubeče kupujete za družino v eni izmed revnejših držav na svetu. Kot darovalec prejmete kartico ali magnet za hladilnik kot opomnik, kje darilo koristi ljudem in okolju. To je resnična situacija, iz katere pridobijo vsi! Če želite nekaj malce bolj oprijemljivega, kaj menite o elegantni skodelici za kavo za večkratno uporabo? Je koristno darilo, ki dnevno kavo naredi bolj okusno. Radi imamo takšna darila, ki osrečujejo druge in hkrati prinašajo zadovoljstvo!
 
 

Podarite zdravje svojim najdražjim!
Kakšno darilo je lahko boljše od zdravja? Pogosto ne mislimo, da je to ravno tisto najbolj dragoceno, kar si lahko človek želi. Naj bo to babica, dedek, punca, fant, starš ali prijatelj, pokažite jim, da mislite nanje, zato jim podarite zdravje. Ljudje, ki jih poznate, imajo enolično prehrano, so pod stresom ali trdo trenirajo. Naravno prehransko dopolnilo je zanje idealno darilo. Rastlinski plazmolizirani kvas je 100% naravni vir vitaminov in mineralov, ki jih ni mogoče vnesti s prehrano. Gre za edinstven izdelek, imenovan Strath - švicarski eliksir dolgoživosti. Dragi prijatelji, pokažite svojim ljubljenim, da vam je resnično mar s tem nenavadnim darilom. Če se odločite za nakup tega izdelka, ga najdete v naši spletni trgovini.
 

Svetovni dan rastlinskih napitkov

Svetovni dan rastlinskih napitkov

Preberite o njegovi zgodovini, spoznajte različne vrste rastlinskih napitkov, ter njihovo uporabo v kuhi.
Zakaj je pomembno zaščititi obraz pred soncem?

Zakaj je pomembno zaščititi obraz pred soncem?

Poznate učinke dolgotrajne izpostavljenosti sonca na vašo kožo?
Mislite, da vas steklo varuje pred njimi?
Vse to in še več (recepta za sijočo polt) v današnjem blogu!
Recikliranje in trajnost - danes pomembnejša kot kadarkoli prej

Recikliranje in trajnost - danes pomembnejša kot kadarkoli prej

V današnjem blogu preberite, kaj se v zvezi s tem dogaja v svetu, zakaj sta recikliranje in trajnost tako pomembna,
katere države so pri tem vodilne in kako jim to uspeva.

Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Za nadaljnjo uporabo spletne strani kliknite "Se strinjam". Nastavitve piškotkov lahko spremenite v vašem spletnem brskalniku, več informacij poiščite tukaj. Se strinjam