Kaj je ekološki izdelek?
Ekoproizvod, ekološki, organski ali okolju prijazen proizvod nastaja in se goji v pogojih ekološkega kmetijstva, kjer je proizvod kontroliran v vseh fazah pridelave, predelave, distribucije in trgovine. Da bi lahko kmetijski proizvod ali proizvod za predelavo razglasili za ekološki, mora vsebovati vsaj 95% organskih sestavin. Uporaba GSO v ekoloških proizvodih je prepovedana.
Kako smo lahko prepričani, da je izdelek resnično ekološki?
Vsi ekološki proizvodi morajo imeti oznako ekološkega proizvoda s strain EU (logotip EU). Označeni se lahko samo proizvodi, izdelani po strogih pravilih Evropske komisije, katere se redno usklajuje z vsemi direktivami EU o ekoloških proizvodih in ekološki pridelavi. 
 
Ekološka pridelava je pod strogim in stalnim nadzorom državnih institucij (Ministrstvo za kmetijstvo, Ministrstvo za zdravje) in pooblaščenih nadzornih organov, za katere veljajo vsi subjekti v verigi (od kmetov, preko proizvajalcev, distributerjev, do trgovine). V skladu s tem tudi mi - A1 all natural d.o.o. nenehno spremljamo partnerje, s katerimi sodelujemo in jih skrbno izbiramo. Zato sodelujemo samo s tistimi partnerji, pri katerih smo prepričani, da dosledno izvajajo strog nadzor kakovosti in imajo višje standarde od tistih, ki jih določa zakon.

Kakšna je razlika med naravnimi in ekološkimi proizvodi?
Naravna živila so živila, ki po setvi in ​​obiranju niso izpostavljena dodatkom, pesticidom, konzervansom, umetnim barvilom in drugim kemikalijam. Naravna hrana ni certificirana. Ekološka živila, tako kot naravna hrana, niso kontaminirana z aditivi in ​​različnimi drugimi negativnimi dejavniki, poleg tega pa jih je neodvisen nadzorni organ strogo nadzoroval, da bi pridobil okoljski certifikat kakovosti.
Kako vemo, da izdelek ne vsebuje glutena?
Če želite biti prepričani, kupite izdelke za obolele za celiakijo. Takšni izdelki so označeni z mednarodnim simbolom za izdelke brez glutena (prečrtan klas žita) ali pa na njih piše GLUTEN FREE ali BREZ GLUTENA.
Kaj je gluten?
Gluten je beljakovina, ki jo najdemo v pšenici in drugih žitaricah, kot so oves, ječmen, rž, pira, kamut in tritikale. Gluten ima nizko prehransko vrednost. Osnovna vloga te beljakovine je podobna kot pri lepilu, veže moko žitaric, da lahko spečemo kompaktni kruh, v prehrambeni industriji pa se uporablja kot prenašalec okusov in barv, ki se na gluten izjemno dobro vežejo.Ravno zato, ker nima pomembne prehranske vloge, se dieta brez glutena ne šteje za škodljivo za zdravje ljudi.
Je prehrana brez glutena uravnotežena in zdrava?
Prehrana brez glutena je zdrava, okusna in uravnotežena. Za vzdrževanje dobrega splošnega počutja je priporočljivo jesti raznoliko hrano, piti veliko tekočine dobre kakovosti in zmerno uživati ​​sol. Izjemno pomembna je raznolika prehrana. Vodnik za sestavljanje dnevnega jedilnika je lahko "piramida zdrave prehrane", ki je razdeljena na šest razdelkov, od katerih vsak vsebuje eno skupino živil: na dnu so osnovna živila, ki morajo biti v prehrani zastopana v večjih količinah (žita – brez glutena in gomolji), na vrhu pa so maščobe, ki morajo biti zaužite v manjših količinah.
Kaj štejemo pod »EKO« kozmetiko?
Ti izdelki morajo izpolnjevati zelo stroge zahteve, vsebovati morajo določene biološko specifične osnovne sestavine, različne popolnoma sprejemljive netoksične konzervanse in biti pakirani v okolju prijazni embalaži, ki jo je mogoče reciklirati. Izdelke redno preverjajo agencije, ki izdajajo certifikate (ECOCERT, BDIH, Soil Association). Preverjajo in testirajo sestavo izdelkov, primarne uporabljene materiale, način proizvodnje, embalažo, deklaracijo in način pakiranja. Agencije nimajo enakih standardov, vendar zagotavljajo določeno raven spoštovanja narave in zdravja ljudi. Vsi izdelki Biosolis so skladni z odredbami agencije Cosmetics Europe (COLIPA) in predpisi FDA o kozmetiki za zaščito pred soncem, imajo okoljske certifikate Ecocert Greenlife in Cosmebio, ravni zaščite SPF in UVA pa nadzoruje neodvisen laboratorij.
Kako delujejo kemični filtri?
Kemični filtri začnejo delovati 30 minut po tem, ko jih koža absorbira in preoblikujejo sončne UV žarke, ki prodirajo skozi kožo. Več raziskav je pokazalo, da je delovanje teh kemičnih filtrov podobno kot pri ženskih hormonih, tako da sčasoma povzročajo endokrine motnje, ki so škodljive za naše zdravje.
Kako kemični filtri vplivajo na floro in favno?
Sredstva za zaščito pred soncem, ki vsebujejo kemične filtre, so eden od dejavnikov, ki so vplivali na uničenje koralnih grebenov. Ti filtri favorizirajo širjenje virusa, ki povzroča umiranje koral, zato so nekatere regije na svojih plažah prepovedale uporabo krem s kemičnimi filtri.
Kako delujejo mineralni filtri?
Mineralni filtri (titanov dioksid in cinkov oksid) brez nanodelcev ostanejo na površini kože in kot ogledalo odsevajo UV žarke. Njihov učinek je takojšen in traja dlje. Glavna težava mineralnih filtrov je, da se na koži lahko pojavi zelo tanek bel film, predvsem pri izdelkih z visokim zaščitnim faktorjem.
Ali Biosolis izdelki puščajo belo sled?
Laboratorij Biosolis je razvil posebne formulacije in tekoče teksture, tako da izdelki po uporabi ne bi puščali bele sledi, ki se pojavi na začetku, a hitro izgine. 
Kako Strath prehranska dopolnila vplivajo na organizem?
Prehranska dopolnila Strath so kakovostna, bogata z vitalnimi elementi, ki krepijo in uravnotežijo vse telesne funkcije (homeostaza). Učinki so še posebej pomembni pri neuravnoteženi prehrani, ko je oseba polno zaposlena in ima porušeno ravnovesje.
Kako dolgo lahko jemljem Bio-Strath?
Kurativno zdravljenje traja dva do tri mesece. Prehranska dopolnila se lahko jemljejo brez prekinitve, saj zasvojenost ali prekomerno odmerjanje ni možno. Nimajo spodbudnega učinka.  
Kako hitro delujejo dodatki Strath?
Po nekaj urah in dveh do treh dneh, odvisno od fizičnih pogojev ob rednem jemanju. Raziskave kažejo, da je koristno jemati prehranska dopolnila Strath daljše časovno obdobje.
Kakšen okus ima?
Večina potrošnikov okus ocenjuje kot dober ali zelo dober. Tablete imajo nevtralen okus, sirup pa ima rahlo sladek okus kvasa, slada in medu. Strath izdelki ne vsebujejo arom ali barvil. Okus je odraz naravnih materialov. Okus se lahko po potrebi izboljša z dodatkom sadnega soka. 
Kakšne so razlike med sirupi in tabletami?
Oba pripravka sta narejena na osnovi istega plazmoliziranega rastlinskega kvasa in imata enak učinek. Sirup in tablete vsebujejo cele celice rastlinskega kvasa in se prebavljajo enako kot hrana. Tablete ne vsebujejo sladkorja in glutena in so primerne za diabetike, bolnike s celiakijo in osebe z intolerance na gluten.
Ali Strath prehranska dopolnila lahko vplivajo na povečanje teže?
Ne, če ob tem zaužijemo razumno količino hrane in ne konzumiramo sladkarij. Strath dopolnila pomagajo telesu, da bolje izkoristi hrano in poveča apetit. Če je povečanje apetita nezaželeno, je priporočljivo, da pripravek zaužijete neposredno pred obrokom.
Ali so Strath prehranska dopolnila primerna za diabetike?
Tablete so idealne, saj ne vsebujejo sladkorja.
Ali so Strath prehranska dopolnila primerna za bolnike s celiakijo ali osebe z intoleranco na gluten?
Tablete so idealne, saj so brez glutena.
Ali lahko Strath prehranska dopolnila jemljemo skupaj z zdravili, ki jih predpisujejo zdravniki?
Da, ker dodatki Strath ne vsebujejo umetnih snovi. Ta prehranska dopolnila povečujejo sposobnost telesa, da se samozdravi.
Ali lahko strath prehranska dopolnila jemljemo pri povišanem ali nizkem krvnem tlaku?
Da.
Ali prehransko dopolnilo pomaga pri krhkih nohtih, problematični koži in laseh brez sijaja?
Da. Če ga jemljemo redno, lahko po nekaj tednih zaznamo pozitiven učinek. Ukrep je skladen s tradicionalno uporabo kvasa.
Ali lahko športnik varno jemlje prehransko dopolnilo Strath pred in med tekmovanjem?
Da. Strath je popolnoma naraven in brez umetno proizvedenih snovi ter nima doping sestavin. Prehransko dopolnilo Strath krepi tudi okrevanje po napornih treningih.
Pogosto postavljena vprašanja

Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Za nadaljnjo uporabo spletne strani kliknite "Se strinjam". Nastavitve piškotkov lahko spremenite v vašem spletnem brskalniku, več informacij poiščite tukaj. Se strinjam