Kdo je v resnici dr. Martins?

15.1.2019.

Kdo je v resnici dr. Martins?

Resnično obstaja ...
 
Zgodba o pijači »Coco juice« je tesno povezana z dr. Antoniom Martinsom. Rodil se je v Goianiji v Braziliji in odraščal s sokom kokosa. Lahko bi rekli, da je že od malih nog spoznaval številne prednosti soka mladega kokosa. Naravne pijače za »potešitev žeje.« Pozneje je deloval v številnih državah po svetu kot mednarodno priznan strokovnjak za športno medicino, prehransko medicino in pediatrijo. V Avstrijo je prišel leta 1981. V njegovo pisarno na Dunaju so pogosto zahajale matere otrok in spraševale: »Katera je najboljša pijača za našega otroka?« Odgovor dr. Antonia Martinsa je bil: kokosov sok. Edini problem je, da kokosova drevesa tu ne rastejo. 
 
Dr. Antonio Martins preprosto ni mogel nehati misliti na kokosov sok. Gotovo obstaja način, da v Evropo prinesemo kokosov sok. In to najboljše možne kakovosti. Proizveden kot ekološki izdelek na najbolj trajnosten način. Zelo preprosta ideja. Vendar težko izvedljiva. 
 
Dolga leta so z ekipo iskali manjše kmete, pridobivali certifikate za biološke nasade kokosov in razvijali postopek za pridobivanje kokosovega soka iz svežega mladega kokosa. Razvijali so pakiranja, ki bi ohranila vrednost in okus kokosa. To ni tako enostavno, če želite sok iz mladih kokosov čim manj obdelati in če ne želite uporabljati nobenih konzervansov ali drugih kemikalij. 
 
Leta 2002 se je projekt dr. Martinsa dokončno uresničil. Od takrat dalje obstaja originalni Coco juice dr. Antonia Martinsa. In od takrat dalje na tisoče zadovoljnih ljudi po vsem svetu meni: "Zame je Coco juice najboljši kokosov sok doslej." 
 
Hvala, ker ste vedno verjeli v svojo lastno idejo, dr. Antonio Martins. Zdaj lahko pijemo kokosov sok, ki je po okusu svež in ga lahko kupimo v trgovini.Svetovni dan rastlinskih napitkov

Svetovni dan rastlinskih napitkov

Preberite o njegovi zgodovini, spoznajte različne vrste rastlinskih napitkov, ter njihovo uporabo v kuhi.
Zakaj je pomembno zaščititi obraz pred soncem?

Zakaj je pomembno zaščititi obraz pred soncem?

Poznate učinke dolgotrajne izpostavljenosti sonca na vašo kožo?
Mislite, da vas steklo varuje pred njimi?
Vse to in še več (recepta za sijočo polt) v današnjem blogu!
Recikliranje in trajnost - danes pomembnejša kot kadarkoli prej

Recikliranje in trajnost - danes pomembnejša kot kadarkoli prej

V današnjem blogu preberite, kaj se v zvezi s tem dogaja v svetu, zakaj sta recikliranje in trajnost tako pomembna,
katere države so pri tem vodilne in kako jim to uspeva.

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti. Izvedi več